Een longboard kopen, dat is pas een sport!

logoZoals jullie van tijd tot tijd op mijn blog kunnen lezen, deel ik graag mijn ervaringen met jullie. Ik maak dan ook best veel mee omdat elke maand wel een paar feestjes of verjaardagen heb. Ik ben zelf dus constant op zoek naar leuke adresjes en websites voor cadeaus. Wanneer ik een goede heb, dan deel ik deze graag met jullie. Zo heb ik er vandaag natuurlijk ook weer een. Het is er wel een op sportief vlak. Jullie hebben natuurlijk ook gemerkt dat steeds meer mensen bezig zijn met gezond eten en sporten. Zo moest ik laatst een cadeau verzinnen voor een razend enthousiaste sporter. Deze vriend van werd 35 jaar en sport denk ik wel zo’n vier per week. Weer of geen weer het maakt hem niet uit, zolang die maar aan het bewegen is. Omdat de zomer er weer aan komt ging ik op zoek naar een outdoor sport voor hem. Zo ben ik uitgekomen op x-sportsworld.nl. Dit bedrijf verkoopt allemaal spullen die te maken hebben met skateboarden en longboarden. Natuurlijk verkopen ze de boarden zelf ook. Een longboard kopen leek mij dus een leuk idee.

longboard_1

Wat is longboarden

bustin-abec-9-bearingsOmdat ik niet precies wist wat een longboard is ten opzichte van skateboarden, had ik dus contact opgenomen via de website. Omdat jullie dit ook misschien niet weten zal ik het verschil uitleggen. De medewerker van X-SportsWorld vertelde mij het volgende. Het verschil tussen deze twee boards is dat een longboard een groter deck heeft. Deze hebben ook grotere wielen. Ik zet er een foto bij voor de duidelijkheid. Tijdens het longboarden behaal je ook hogere snelheden. Vaak wordt deze outdoor sport op lange afstanden uitgevoerd. Ik raad jullie dan ook aan om longboard kopen eens uit te proberen. Wees eens origineel en verras die sportieve vriend of vriendin van jou!