Ik had erg veel aan dit artiestenburo!

Lekker shoppen, dat heb ik de afgelopen tijd zeker gedaan! Ik heb weer veel leuke dingen gekocht maar ook een keer wat anders gedaan! Pas geleden werd mijn broer namelijk 35 en ik wilde iets voor hem organiseren. Ik wist eigenlijk niet zo goed wat maar een ding wist ik gelukkig wel, ik moest via een artiestenburo een artiest inhuren! Normaal geef ik namelijk leuke cadeautjes aan de mensen om mij heen maar dit jaar wilde ik dus iets anders doen. Ik wilde een groot feest geven met al onze familieleden en de vrienden van mijn broer! Ik vond het erg lastig want ik moest eerst een goede zaal zien te vinden en vervolgens alles regelen op het gebied van hapjes en drankjes. Het aller belangrijkste vond ik eigenlijk goede muziek, zonder goede muziek is het eigenlijk wel zeker dat je een saaie avond tegemoet gaat! En daarom heb ik hulp gezocht bij artiestenburo Viking entertainment. Via dit bureau kan je veel goede artiesten inhuren en dit heb ik dan ook gedaan!

Het was een top feest met erg leuke muziek!

Inmiddels heeft het feest plaatsgevonden en kan ik jullie vertellen dat het een super feest was! Mijn broer was verrast en is mij super dankbaar voor dit super feest! De muziek was de hele avond goed en daarom ben ik blij dat ik een artiest heb ingehuurd!