Voordelige verticale garagedeuren

openslaande-deurenMijn man en ik hebben laatst besloten dat het beter is als we eens iets aan onze garage gaan doen. Deze is namelijk sterk aan een opknapbeurt toe. Dat gezegd hebbende, hebben we geen al te groot budget hiervoor. Daarom dachten we verticale garagedeuren te kiezen.
Het is eigenlijk best wel gek, want je denkt waarschijnlijk het allerlaatst aan de garage, als je aan renovatie denkt. Maar als je hier eens goed over nadenkt, is dit zo gek nog niet. Natuurlijk is het zo dat vrijwel niemand de binnenkant van de garage ziet, maar de poort gaan ze waarschijnlijk wel zien en dat is toch een groot onderdeel van het buitenaanzicht van je woning.
Daarom wilden wij hier graag iets aan doen. Ik moet zeggen dat we blij zijn met ons interieur en hier gaan we verder ook niets aan veranderen. Maar wat we wel gaan doen is onze garage renoveren.

bedrijfsdeurenVerticale garagedeuren met isolatie

Wat we ook willen gaan doen is een plekje maken voor mijn man, zodat hij in de garage kan werken aan zijn houten werkjes. Daar heeft hij echt een passie voor. Dat houdt echter ook in dat dat we ervoor moeten zorgen dat het warm genoeg is in de garage, en dus moeten we iets kiezen met een goede isolatie.
We hebben dus gelijk een kijkje genomen online, want wat kun je hier nou niet vinden? Toen vonden we dus de website van Different Doors en ik moet zeggen dat ik erg blij was met de foto’s die ze op de website hadden geplaatst. We hebben dus gelijk contact gelegd en het zag er allemaal goed uit. Weken later stond de garagedeur er al en het is een echte aanrader!