Wat is een vape en wat kan je ermee?

Een vape, oftewel een e cigarette is een elektrische sigaret dat gebruikt wordt door zowel jongeren als ouderen. Wat maakt deze vape/ e cigarette nou zo speciaal? Al deze aspecten worden behandeld in dit artikel. Veel leesplezier!

Wat kan je hiermee?

Een vape is dus een elektrische sigaret. Het grootste verschil is, dat je zelf met behulp van een E liquid diverse smaken kan vullen. De meest voorkomende varianten en smaken zijn: meloen, vanille, aardbei en appel.

Tevens kan je zelf kiezen hoe veel volume percentage nicotine je wil. Op basis  hiervan kan je enigszins het sigaret gebruik verminderen. Sommige mensen  kiezen er echter voor om met een wat hogere dosering te starten. Naarmate de tijd toeneemt, wordt de dosering verminderd. Hierdoor is het een goede kans om

Welke varianten zijn er?

Voor de zogenoemde casual smokers – mensen die een paar keer per uur roken- is een e smoker met een lage voltage genoeg. Voor de wat competitieve smokers – die ongeveer 50% van het uur roken- is een e smoker met meer voltage relevanter.  

Een hoger voltage kan meer stroom krijgen en hierdoor zal het maH waarde ook groter worden, waardoor je langer kan genieten.

Wees wel bewust

Nicotine is verslavend. Wees wel bewust hiervan. Ben je meer aan het roken door de omgeving en plezier? Overweeg dan e liquids zonder nicotine. Ben ben je benieuwd naar het aanbod en wil een E sigaret kopen? Klik dan op deze link en laat je inspireren door het aanbod!