Ik heb al ruim vijf jaar een goedlopend tweedehands kledingbedrijfje. Mijn concept is als volgt. Vaak brengen mensen hun oudere kleding naar mij toe. Ik vraag altijd aan deze mensen of ze de kleding willen wassen en of ze de kleding daarnaast willen controleren op gaten en plekken. Als de kleding door mij wordt goedgekeurd dan ga ik samen met de eigenaar in gesprek om een prijs te bepalen. Vaak zijn deze prijzen minder dan de helft van de aankoop prijs. Hierdoor blijft het aantrekkelijk voor mijn klanten om deze tweedehandse kleding te kopen. Als ik een prijs heb afgesproken met de eigenaar van de kleding dan koop ik het kledingstuk van de klant over. We spreken hierbij af dat de ene helft van de opbrengst naar haar gaat en de andere helft naar mij. Omdat ik de kleding verkoop en de winkel beheer zitten er voor mij namelijk ook best wel veel kosten in dit proces. Een aantal jaar geleden heb ik dus dit bedrijf op gezet en ik het begin van mijn bedrijf liep het gelijk al erg goed. Er is namelijk de afgelopen jaren een sterk groeiende vraag naar tweedehands kleding en dit merk ik maar al te goed. Aan het begin van mijn bedrijfje waren het toch wel vooral vrienden en kennissen die hun kleding bij mij in kwamen leveren maar via mond tot mond reclame werden dit steeds meer mensen. Toch merk ik dat ik en mijn winkel het prima aan zouden kunnen als er nog meer kleding wordt ingebracht. Ik wil daarom om meer naamsbekendheid te creëren graag een item gratis weggeven waar mijn merk op staat. Ik heb lang nagedacht over wat dit zou moeten zijn maar heb uiteindelijk gekozen dat ik pennen bedrukken wil. Dit heb ik daarom opgezocht op internet en ik ben toen uitgekomen op de site van interrelatiegeschenken.nl. Hier was pennen bedrukken namelijk erg voordelig.

Voordelig grote hoeveelheden pennen bedrukken

Ik heb dus via deze site begonnen met het pennen bedrukken. Het was erg gemakkelijk om een leuke kleur uit te kiezen en daarna was het aan mij om mijn logo op de pennen te bedrukken. Ik vind het eindresultaat ook erg mooi geworden. Ik heb nu bedacht dat ik bij elke aankoop aan een klant een pen mee geef. Op die manier hoop ik dat deze klant de pen zal gebruiken of uitlenen waardoor mijn bedrijfsnaam zal opvallen.

Echt een fijne site

Ik vond het pennen bedrukken via deze site erg eenvoudig en zal het daarom ook zeker weer via deze site doen mocht dit nodig zijn. Ik kan dan ook iedereen aanrader die pennen bedrukken wil om:

  • Eens een kijkje te nemen op deze website
  • Te kiezen uit een van de vele producten die je via deze site kunt laten bedrukken
  • Uw favoriete kleur te kiezen en uw merknaam op het product te laten bedrukken

Ik was in elk geval erg blij met het eindresultaat. Ik hoop dat ook u tevreden zult zijn met de producten die u laat bedrukken.