Een sportieve heren look creëren

Een groot deel van de mannen vinden het leuk om sportieve kleding te dragen dat meer casual en comfortabel is. Bekende merken zoals Nike en Adidas zijn dan ook erg bekend onder de heren. Sportieve sneakers met jeans en een trui worden dan ook het vaakst gedragen. Naast kleding worden ook accessoires zoals petten gedragen. Een trucker pet heren wordt steeds populairder. Dit soort petten komen voor in verschillende kleuren en logo’s en zijn daarom goed te combineren met sportieve kleding. Naast dat het een sportieve look uitstraalt, kan je tegenwoordig ook dit soort petten dragen met een meer classy look. In de mode bestaan er geen regels!

Sportief maar ook stijlvol

De grootste uitdaging is om sportieve kleding te dragen maar op een manier dat het er niet uitziet alsof je net uit je bed of de sportschool komt. Het is dus af te raden om ook bijvoorbeeld een wijde hoodie te dragen met een wijde joggingbroek. Dit is meer een look die je thuis kan dragen en die erg comfortabel zit. Als je voor een sportieve maar ook een stijlvolle look wilt gaan, dan kan je bijvoorbeeld een hoodie dragen met jeans en sneakers. Je outfit kun je afmaken door bijvoorbeeld ook een trucket pet heren op te zetten. Dit is de perfecte combinatie om sportief over te komen maar tegelijkertijd ook stijlvol.

Experimenteer met je kleding

Soms lijkt het alsof er bepaalde regels bestaan waaraan je je moet houden wat betreft kleding. Vroeger kon je bijvoorbeeld onder je pak geen sneakers dragen. Dan werd je raar aangekeken. Tegenwoordig wordt echter mode gezien als zelfexpressie. Dit betekent dat er eigenlijk helemaal geen regels bestaan en dat je vrij kan experimenten met je kleding en wat jij leuk vind. Dit betekent dat jij een zakelijke outfit toch nog sportiever kan maken door bijvoorbeeld sneakers aan te trekken. Het is modieus maar ook lekker comfortabel. Wees dus niet bang om dingen uit te proberen!