Ben je op zoek naar mooie heren kleding die van de allerhoogste kwaliteit is gemaakt? Dan is woolrich een merk wat we zeker aan jou kunnen aanraden. Zo kun je op de site van hans voortman kiezen uit een groot aanbod van verschillende woolrich kleding stukken. Kies je bijvoorbeeld voor een mooie woolrich jas waarmee jij lekker warm kunt blijven tijdens de winter, of ga je toch liever voor een warme sweater en/of trui? Om snel jouw favoriete woolrich jas te vinden, kun je gaan naar het aanbod van woolrich, en vervolgens het aanbod sorteren op het soort kledingstuk dat je naar op zoek bent. Ben je op zoek naar een jas, dan geef je dat hier aan en krijg je vervolgens het hele aanbod van jassen te zien. Dit aanbod kun je ook weer sorteren op basis van bijvoorbeeld prijs, maar ook op basis van populariteit.

Het merk

Het merk woolrich gaat al jaren mee. Zo begon het merk in 1830 door de makers John Rich en Daniel McCormick. Zij begonnen met het maken van wollen dekens voor de houthakkers die daar in de omgeving werkte. Omdat het koud was, hadden zij een goede bescherming nodig. Later maakte het merk woolrich in de twinstgiste eeuw ook warme jassen die bestand waren tegen allerlei verschillende soorten weerstaomstandigheden. Zo ontstond de woolrich jas . Op de dag van vandaag zijn er uiteraard nog veel verschillende verbeteringen doorgevoerd, zodat jij de woolrich jas kunt aanschaffen die van de allerhoogste kwaliteit is.

Kleding maat

Voor een woolrich jas bij Hans Voortman, kunnen we aanraden om gewoon je normale kledingmaat aan te houden. Mocht je op zoek gaan naar een wat meer slim fit look, dan zou je eventueel een maatje kleiner kunnen aanschaffen. Mocht je bijvoorbeeld graag houden van een oversized fit, dan is het mogelijk om een grotere maat aan te schaffen. Bij elk product staat ook aangegeven hoe dit product valt op jouw lichaam.