Kies voor sleutelhangers met logo als relatiegeschenk

Young women blowing confetti from hands. Friends celebrating outdoors in evening at a terrace.

Vrijwel iedereen heeft één of meerdere sleutelbossen met sleutels eraan. Je hebt vaak een sleutel voor het huis, de auto, de schuur, van je ouders, kinderen of misschien wel nog van vrienden. Het uit elkaar houden van al die sleutels kun je doen door er verschillende sleutelbossen van te maken, maar dan moet je ook die weer uit elkaar houden. Sleutelhangers zijn dan de perfecte oplossing. Als je dus op zoek bent naar een relatiegeschenk, waarom dan geen sleutelhangers met logo?  

Wat is een sleutelhanger precies? 

Eigenlijk is een sleutelhanger niets meer en niets minder dan een klein voorwerp dat aan de sleutelring geplaatst wordt. Dit kun je doen vanuit praktisch oogpunt om te herkennen welke type bos het is of zodat je sleutels uit elkaar kunt houden door ze bij bepaalde sleutels te plaatsen. 

Sleutelhangers zijn er in vele soorten en maten. Van kleine modellen, tot hele kunstwerken en alles wat ertussenin zit. Je kunt ze geven omdat het een schattig poppetje of figuurtje is, maar je kunt ook een sleutelhanger geven met betekenis. Dit kan zijn vanuit liefde of als gelukwens, maar vanuit je bedrijf kun je ook sleutelhangers met logo geven als geschenk. Dit kan vele voordelen hebben zoals een stukje reclame voor je bedrijf, maar ook het gemak voor je zakenrelatie. 

Maak persoonlijke sleutelhangers met logo

Afhankelijk van wat voor type relatiegeschenk je gaat geven kun je sleutelhangers met logo laten maken. Je kunt ervoor kiezen om dit bijvoorbeeld aan je medewerkers te geven zodat ze hun zakelijke sleutelbos uit elkaar kunnen houden met hun privé bos. Je kunt het ook aan een zakelijke relatie schenken, zodat je onbewust regelmatig in hun brein oppopt als ze hun sleutels gebruiken. Zo kun je het praktische combineren met een stukje marketing.

Je hebt sleutelhangers met logo in allerlei verschillende maten en vormen. Zo heb je eenvoudige modellen waarbij alleen je logo in een sleutelhanger wordt uitgevoerd, maar je kunt ook kiezen voor een opdruk/bedrukking of voor een 3D weergave. Zo kun je het persoonlijk maken en zelfs elk jaar een unieke sleutelhanger met logo uitbrengen. Bijvoorbeeld met de slogan van het jaar bijvoorbeeld of voor een speciaal jubileum. 

Denk ook eens na over praktische sleutelhangers

Maar beperk je niet tot de sleutelhanger zoals we die authentiek kennen. Er zijn ook praktische sleutelhangers die bijvoorbeeld functioneren als bieropener of als winkelwagenmuntjes. Op die manier hoeft je relatie er niet alleen naar te kijken en in de kast te leggen, maar heeft het ook nog echt een doel. Want hoe vaak sta jij te zoeken naar dat muntje voor in een karretje? Dat is dan met jouw sleutelhangers met logo verleden tijd als je ervoor kiest om ze praktisch uit te voeren met een muntje. En wordt het muntje ergens een keer vergeten? Dan heb je gelijk het muntje met jouw logo ergens liggen wat indirect weer voor een stukje marketing en misschien klantenwerving kan fungeren. Zo heb je twee vliegen in één klap.