Aanstekers bedrukken bij Maxaanstekers.nl: stappenplan
Ben je van plan om aanstekers te laten bedrukken op de website Maxaanstekers.nl, een onderdeel van relatiegeschenken, maar weet je niet goed welke stappen je moet volgen om de juiste bedrukte aanstekers thuis te ontvangen? Lees dan in het stappenplan in dit artikel welke stappen je moet volgen voor het bedrukken van aanstekers bij Maxaanstekers.nl.

Stap 1: ga naar de website en kies de gewenste aansteker
De eerste stap die je moet volgen om aanstekers te laten bedrukken bij Maxaanstekers.nl, is het bezoeken van de website om de gewenste aansteker uit het aanbod van Maxaanstekers.nl te selecteren. Maxaanstekers.nl heeft een groot aanbod met diverse aanstekers, dus je hebt zeker voldoende keuze bij het bestellen van aanstekers.

38086_wit 45286_9231093 45287_9231094

Stap 2: vul je gegevens in

Als je de juiste aansteker hebt gevonden, klik je op deze aansteker om het bestelproces te starten. Hierbij vul je in hoeveel aanstekers je wil bestellen, welke kleur de aanstekers moeten zijn, hoe de aanstekers bedrukt moeten worden en wat jouw persoonlijke gegevens zijn.

Stap 3: het uploaden van je logo
Een bedrukte aansteker is natuurlijk pas een bedrukte aansteker als hier jouw logo op komt te staan. Het is dan ook belangrijk om de derde stap goed te doorlopen, zodat jouw logo uiteindelijk op de aansteker komt te staan.

Stap 4: het afronden van je bestelling
De laatste stap van het aanstekers bedrukken betreft het afronden van je bestelling. Dit doe je door een betaalwijze te kiezen en de juiste gegevens in te vullen voor een gratis drukproef.