Mokken bedrukken voor ons bedrijf

45429_281410xIk ben een tijd geleden bij een nieuw bedrijf gaan werken. Ik zat al enige tijd zonder baan en dus was ik natuurlijk heel erg blij dat ik eindelijk een nieuwe baan had gevonden. En mijn baas gaf me toen ook nog eens de opdrach om mokken bedrukken te laten. Waarom vragen jullie? Nou kijk, het zit zo.
Ik werk dus als zijn persoonlijke secretaresse. Dat is een boeiende baan, dat kan ik jullie wel vertellen. Ik vind het wel niet erg hoor, ik moet allerlei klusjes voor hem klaren, maar ik krijg ook goed betaald. En deze klus was echt heel leuk om te doen. Het bedrijf zou namelijk afgelopen maand 10 jaar bestaan en veel van de medewerkers werken ook al zolang voor onze werkgever. Hij wilde daarom graag iets voor hen terug doen, omdat hij ze wilde laten zien dat hun loyaliteit niet ongemerkt is gebleven. Laten we even eerlijk zijn, veel medewerkers werken een paar maanden of enkele jaren in een bedrijf en stappen dan over op iets nieuws. Maar hier is dit niet het geval. De meesten werken hier al sinds het begin.

image (31)10062_12183_1Mooie mokken bedrukken

Geloof het of niet maar onze baas heeft nog maar sinds kort een koffiemachine op het werk staan. We genieten dus nu elke dag van verse koffie. Om dit echter nog fijner te maken, wilde mijn baas mooie mokken kopen voor iedereen. Hij houdt echter wel van een personal touch, en daarom besloot hij dat hij niet zomaar mokken wilde kopen, maar mokken die bedrukt zijn. Hier zou dus de naam van elke collega op komen te staan. Wat een origineel idee. Ik heb deze optie toen gevonden bij maxmokken.nl en mijn baas was er erg blij mee, net zoals alle medewerkers. Echt een top product!