Max paraplu’s voor een leuk geschenk

9941_8034070_blauwAls je in Nederland woont, dan is het slechte weer je waarschijnlijk niet ontgaan. Mijn man en ik maken vaker grappen erover dat we binnenkort naar het buitenland en naar een warmere streek gaan verhuizen. Natuurlijk is de kans klein dat we dit ook gaan doen, vandaar dat ik Max paraplu’s gekocht heb voor ons gezin.
Soms vind ik het wel eens lekker als het regent, maar die regen kan ook erg vervelend worden en op een gegeven moment gaat het je wel op de wekker. Omdat wij twee keer per jaar even lekker met zijn allen uitgaan, bedacht ik me om voor deze gelegenheid een speciaal cadeau te zoeken. Ik vond het wel moeilijk om te bedenken wat ik dan zou kunnen kopen, zeker omdat ik graag een en hetzelfde wilde kopen voor ons gehele gezin. Natuurlijk wilde ik dit cadeau wel graag laten personaliseren voor iedereen. Als inside joke vond ik een paraplu dan ook een heel leuk idee.

49429_483371xaMax paraplu’s bedrukken

Ik ben gelijk even op internet gaan kijken wat ik hier allemaal zo zou kunnen vinden. Toen vond ik maxparaplus.nl. Wat leek me dit een leuk idee. Zo zou ik de naam van elk familied op de paraplu kunnen laten zetten en heeft toch iedereen een gepersonaliseerd geschenk. Ik ben wel eerst op zoek gegaan naar enkele reviews, zodat ik zeker wist dat deze site ook te vertrouwen viel. De reviews waren zeer posities! Ik heb dus gelijk een aantal besteld en ze waren maar enkele dagen later al in huis. Wat waren ze mooi! Ik heb het natuurlijk nog niet verklapt aan de rest van het gezin, omdat ik graag wil dat het een verrassing is, maar ik weet zeker dat iedereen er blij mee gaat zijn!