Handdoeken bedrukken voor mijn hotel

34504_34481_9100-07-A07 _bigIk werk al sinds enige tijd voor een hotel. Ik vind het werk geweldig, maar soms kan het ook frustrerend zijn. Daarom kwam ik op het idee om handdoeken bedrukken te laten. Dat klinkt nu waarschijnlijk heel gek, maar ik zal uitleggen hoe het zit. Onze gasten vinden het geweldig om bij ons te overnachten, want we zijn best een luxe hotel. Daarom nemen ze altijd graag een souvenir mee.
Heel veel mensen doen dit eigenlijk wel, niet alleen bij ons. Maar omdat wij duurdere producten gebruiken, loopt dit aardig in de kosten. Het is dan ook best frustrerend als je op een kamer komt waar de gast net vertrokken is, en je komt erachter dat er weer enkele handdoeken weg zijn. Nog erger is het als je dit dan aan de manager moet mededelen, want die raakt hier behoorlijk boos om. We zaten laatst met zijn allen bij elkaar om te kijken of we hier een oplossing voor konden vinden. Je kunt natuurlijk geen kosten vragen voor de handdoeken, maar je kunt er ook niet voor kiezen om er gewoon geen meer te geven. Plotseling kreeg ik een goed idee.

10231_imagesHanddoeken bedrukken laten met logo

In plaats van te bedenken hoe we dit zouden voorkomen kunnen, bedacht ik me dat we er net zo goed voordeel uit zouden kunnen halen. Door een logo op de handdoeken bedrukken te laten, zouden we er wellicht nog wat marketing uit kunnen halen en dus hopelijk wat nieuwe klanten. Bovendien blijft ons logo dan ook op het netvlies van onze huidige klanten staan, waardoor zij wellicht sneller terug zouden komen.
Iedereen vond het een geweldig idee, maar dan moesten we wel eerst handdoeken laten bedrukken. Dit heb ik laten doen bij maxhanddoeken.nl!